officieel Bostik dealer, onderdeel van Kitcentrum.nl

Online uw Bostik lijmen of kitten kopen doet u bij een van de webwinkels van Kitcentrum.nl - dé specialist op het gebied van alle kitsoorten. Wij hebben een enorm aanbod in onder andere beglazingskitten, sanitairkit, siliconenkit en tegen de beste prijs. De juiste prijs van uw Bostik producten weten? Deze kunt u vinden bij onze productinformatie.

Als officieel dealer van Bostik beschikken wij over een enorm pakket afdichtingsmaterialen. U kunt de producten van andere merken vinden in onze andere merkenshops of op www.kitcentrum.nl

Over Bostik: lijmtechnologieën

Onze activiteit gaat veel verder dan het verlijmen van onderdelen. Zo ontwikkeld Bostik al meer dan een eeuw slimme oplossingen die het dagelijkse leven van mensen vereenvoudigen.

Bostik lijmene n kitten zijn bijna overal terug te vinden van het begin tot het einde, van thuis tot kantoor, van levensmiddelen tot transport, lijmsystemen worden gebruikt in ontelbare toepassingen. Bostik producten zijn misschien nauwelijks te zien maar hebben een grote impact: ze dragen bij aan een veiligere, flexibelere, efficiëntere en meer verantwoorde wereld.

Een internationale marktleider in lijmtechnologieën

Bostik is één van de grootste lijm- en kitproducenten. Ons bedrijf telt wereldwijd 5.000 werknemers verspreid over 50 landen in vijf continenten. Onze klanten zijn werkzaam in uiteenlopende markten, met name de industriële productie, de bouwmarkt en de consumentensector.

De Bostik lijmen worden gebruikt binnen de fabricage en de assemblage van producten binnen diverse sectors inclusief Bouw, constructie, de auto-industrie, de luchtvaartindustrie, railtransport, verpakkingen, tapes, labels, elastische lamineringen en schoeisel.

Kitcentrum / Slimmerlijmen.nl is trotse partner van Bostik en vertegenwoordigen de kit en lijm branche voor bouw en hoveniers in Nederland.